logo.svg
logo-small-blue.svg
Volledig zorgeloos concept
logo-small-blue.svg
De zekerheid van vastgoed
logo-small-blue.svg
Bespaar fiscaal maximaal

Kan ik een hotelkamer kopen?

Tuurlijk! Eigenlijk kan dat al tientallen jaren. In het begin van de jaren ’50 van vorige eeuw pakte hotelconcern Mariott uit met deze unieke opportuniteit in Amerika. Grote namen als Hilton en InterContinental deden vlug mee. De rest van de wereld volgde…

 

Hotelvastgoed als belegging

Niemand heeft een glazen bol, maar het verleden bewijst dat je met vastgoed zekerheid opbouwt ook naar de toekomst toe. Eigenaar zijn van een hotelkamer biedt veel voordelen.

Eerstvolgende infosessie

date.svg

Donderdag 2 augustus 2018

place.svg

ibis Styles Kortrijk

President Kennedypark 1

8500 Kortrijk

time.svg

10:00

Wees welkom van 10u tot 16u

 

Kom dat zien

Wilt u net zoals elke Belg minder belastingen betalen? Wilt u controle nemen over uw persoonlijke financiën? Wilt u uw spaarcenten, die misschien wel veilig staan, maar amper nog iets opbrengen eindelijk zinvol besteden? Tijd om de koe bij de horens te vatten.

 

Kom naar onze opendeurdag in ibis Styles Kortrijk en ontdek hoe eigenaar worden van een hotelkamer hiertoe kan bijdragen.

 

Om u te kunnen verwelkomen, vragen wij u om u vooraf in te schrijven. Als bezoeker krijgt u de unieke kans om een blik te werpen achter de schermen van een hotel... Helemaal gratis. Bovendien wordt er een rondleiding doorheen het hotel georganiseerd. De plaatsen zijn beperkt!

 

Een extraatje is het bezoeken van de pas gerenoveerde luxe-kamers die ibis Styles Kortrijk aanbiedt. Misschien zit uw nieuwe hotelkamer er wel tussen!

Inschrijven infosessie over hotelvastgoed

  • Thema: Kom dat zien
  • Datum: Donderdag 2 augustus 2018
  • Locatie: ibis Styles Kortrijk
  • Prijs:

Project in de kijker

Vanaf € 119.000 per kamer

ibis Styles Kortrijk

- Investeringsproject

pin-small.svg

President Kennedypark 1

8500 Kortrijk

Absolute toplogginglage instap voor vastgoed​​​, geen problemen met huurders, wanbetaling of leegstand, samenwerking met een professionele, gespecialiseerde en ervaren partner, groot meerwaardepotentieel

Ibis_Styles_logo.png

"Wij zijn met ons bedrijf Ceratec al jaren klant in Novotel Ieper. Ik bezocht reeds de modelkamer; een heel knap ontwerp! We kijken er naar uit om onze gasten ook de komende jaren in Novotel Ieper te kunnen laten logeren.”

-L. De Bruyn, CEO Ceratec-